Boleh terus order dan bayar di sini.

Klik Barangan Pilihan Anda

Strip Ovulasi Tester mengesan peningkatan hormon LH / kesuburan (OPK) MURAH
Ujian ovulasi adalah ujian kualitatif digunakan untuk melihat jika terdapat peningkatan hormon LH dalam air kencing.Secara normal, LH (hormon luteinizing) akan meningkat secara mendadak di tengah-tengah kitaran haid. Peningkatan LH mencetuskan ovulasi dimana telur dikeluarkan secara berkala daripada ovari wanita yang subur. Pakar-pakar WHO menyatakan bahawa ujian LH adalah cara yang paling dipercayai untuk mengesan ovulasi. Ovulasi akan berlaku dalam masa 24-48 jam selepas ujian didapati positif.

Apabila strip ujian ovulasi dicelup ke dalam spesimen air kencing, tindakan kapilari adalah untuk menyerap spesimen dan membawanya ke zon ujian(T). Apabila hormon LH di dalam spesimen itu mencapai zon ujian (T), ia akan membentuk satu garis berwarna. Ketiadaan garis berwarna menunjukkan keputusan negatif. Jika terdapat garisan, keputusan mungkin positif (sila rujuk penjelasan di bawah). Sebagai prosedur kawalan, garis berwarna akan muncul di zon kawalan (C), jika ujian telah dilakukan dengan betul.

Ujian mengesan ovulasi ini memberikan tahap keberkesanan yang tinggi untuk membantu anda menentukan kehamilan kerana alat ini dapat menentukan tempoh bahawa telur dan sel sperma akan bertemu dalam keadaan yang terbaik.

Ovulasi boleh menjadi tidak teratur kerana keadaan emosi,pengambilan ubat kesuburan dan faktor-faktor lain dalam kehidupan anda. Anda tidak boleh menganggap bahawa ovulasi sentiasa berlaku pada masa yang sama setiap kitaran haid. Oleh itu anda perlu menguji sekali lagi dalam setiap kitaran haid.

Anda juga mungkin perlu menggunakan LEBIH daripada satu strips untuk mengesan hormon LH pada setiap kitaran haid. Kebanyakan strips ovulasi difarmasi mungkin agak mahal untuk dibeli dalam jumlah yang banyak. Dengan LH/Ovulasi Tester Strip kami, moga dapat memberikan anda lebih penjimatan.


******setiap pembelian akan disertakan urine cup(yg MANA KEBANYAKAN SELLER OPK YANG LAIN  TIDAK MEMBERI URINE CUP) cara-cara penggunaan dan kertas jadual untuk anda lekatkan sebagai rujukan.*******

add postage
-Pembelian bawah 15 pcs RM4.50( Sampul Pos Ekspress) -Pembelian 50 - 100pcs keats ( RM8.00 pos laju) Semenanjung/ (RM10.00 poslaju) Sabah,Labuan,Sarawak
-Pembelian 500pcs keats RM10.00(pos laju) Semenanjung / (RM12.00 poslaju) Sabah, Labuan,Sarawak-UPT/ Urine Pregnancy Test PRICE-
RM1.00/ pcs

add postage 
-Pembelian bawah 15 pcs RM4.50( Sampul Pos Ekspress)
-Pembelian 50 - 100pcs keats ( RM8.00 pos laju) Semenanjung/ (RM10.00 poslaju) Sabah,Labuan,Sarawak
-Pembelian 500pcs keats RM10.00(pos laju) Semenanjung / (RM12.00 poslaju) Sabah, Labuan,Sarawak

Kaedah penghantaran yang lebih menjimatkan jika membeli 15pcs dan ke bawah OPK dan UPT

whats up sy 011 12527257 untuk pembelian yang lebih murah dari harga pasaranTiada ulasan:

Catat Ulasan

Tahniah

Tahniah