Boleh terus order dan bayar di sini.

Klik Barangan Pilihan Anda

Assalamualaikum & salam sejahtera kepada semua bakal-bakal ejen dropship.
Terlebih dahulu, kami ingin merakamkan ribuan terima kasih dan setinggi-tinggi penghargaan kepada anda kerana berminat untuk menyertai program dropship kami. Diharap kita sama-sama boleh menjadi satu team bersama mencari rezki masing2.Insya Allah, Dibawah kami senaraikan terma dan syarat dan harap anda dapat baca sampai habis ya wink emoticon
~SYARAT-SYARAT DROPSHIP~
1.) TIADA apa-apa BAYARAN / YURAN dikenakan untuk dropship dengan saya. Hanya maklumkan kepada saya anda nak join dropship, dan boleh mula submit order.
2.) Setiap ejen wajib membuat jualan MINIMUM sekurang-kurangnya 3 orang customer yang berlainan alamat untuk mendapatkan harga dropship.( Tiada minimum order utk setiap customer anda)
3.) Harga adalah muktamad dan tiada penawaran harga. HARGA MARK UP SENDIRI IKUT BERAPA UNTUNG ANDA. Terpulang nak mark up berapa pun takde hal.
4.) Jika ada masalah dalam penghantaran barang, contohnya BARANG BELUM SAMPAI ATAU LAMBAT SAMPAI, sila inform pada customer anda, cek tracking no di website courier service. Sebarang kelewatan barang sampai perlu berurusan secara terus dengan POSLAJU.Saya akn bantu anda untuk trace item juga sbb bila ada 2 report utk tindakan cepat dr pihak POSLAJU.
~Cara membuat order DROPSHIP~
1.) MESEJ / WHATSAPP /TELEGRAM saya 01112527257 nama & jumlah barang yang nak diorder dr penerima dan lokasi untuk pos.
2.) Saya akan berikan details untuk bayaran beserta kos pos dan total yang perlu dibayar melalui WHATSAPP/ TELEGRAM.
3.) Bank utama yang saya gunakan adalah MAYBANK.
4.) Pengeposan menggunakan perkhidmatan POSLAJU
ISNIN hingga JUMAAT pada setiap jam 4 petang
bayaran selewat-lewatnya jam 3 petang.
5.) No tracking saya akan bagi pada hari yang sama selepas sesi pengeposan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Tahniah

Tahniah